Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Norrman gillar Laholm

Förutom egna webbplatser driver jag några fotogrupper på Facebook. Ett av mina intressen här i livet är nämligen fotografering som är en himla trevlig hobby. Döm om min förvåning när jag plötsligt en dag fick se en bild från Gamleby.

Gamleby, Laholm. Foto; Thorbjørn Wegne

En bild väldigt snarlik min egen på samma plats och gata.
Se bilden i mitt blogginlägget här!

Bilden är tagen av  norrmannen Thorbjørn Wegne som skriver så här om Laholm;

“Laholm er en meget vakker stad og jeg har flere bilder derfra.
Synes hele Halland er veldig fin. Har hatt semester på Gullbrannagården flere ganger med hele familien.”

Thorbjørn hade lagt in bilden i min fotogrupp, “Dagens Sverigebild” – Här lägger man in bilder från hela Sverige. Tanken med “Dagens Sverigebild” är inte att bilderna måste vara tagna idag. Utan det är idag, just denna dag, man lägger in sin bild, någonstans, någon gång tagen i Sverige!

Stort tack för din medverkan med din vackra bild över Gamleby, Thorbjørn!

Jag har även en liten mindre fotogrupp där man kan lägga in bilder från hela vida Världen. Den heter, “Foto i Fokus“. Välkomna till båda!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet