Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Boka konferens och njut av våren i Halland!

Vilken energi solen och ljuset ger. Kreativiteten sprudlar. En perfekt tid för möte och konferens med den stora eller lilla gruppen. Halland har ett fantastiskt smörgåsbord av konferensanläggningar för alla behov och smaker.

Vilken energi solen och ljuset ger. Kreativiteten sprudlar. En perfekt tid för möte och konferens med den stora eller lilla gruppen. Halland har ett fantastiskt smörgåsbord av konferensanläggningar för alla behov och smaker. Halland.se presenterar här ett smakprov av vårens konferenserbjudanden. Låt dig inspireras – och boka redan idag!

Se några smakprov av vårens konferenserbjudanden här!

Bokskogen_Hasslov728
Bokskogen i Hasslöv, Hallandsåsen. Våren 2014. Foto, Carl Stridsberg, lovelaholm.se

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet