Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Capellium UF prisades för sin hemsida!

Hemsida24 satt med i juryn för årets webb och fick som uppgift att utse det UF-företag i Hallands län som skapat den bästa hemsidan. Vinnarna var Hugo och David på UF-företaget Capellium som belönades med en värdecheck på 1 500kr..och tårta

Bilden ovan; Johanna och Calle från Hemsida24 (till höger på bilden) var på plats på Osbecksgymnasiet i Laholm för att dela ut priset. 

Capellium består av två killar som går sista året på Osbecksgymnasiet. Hugo och David har under hela sina liv varit medverkande i föreningar och vet vikten med att tjäna pengar till laget. Hugo och David vill därför hjälpa ideella grupper att tjäna pengar genom att sälja produkter som alla behöver. Capelliums hårvårdsprodukter är utav hög kvalitet och används av frisörer runt om i Europa. Hugo och David har schampo för normalt och färgbehandlat hår, samt balsam som är uppbyggande och vårdande.

Alla grupper som säljer får etiketter med sin egen logotyp på, här har vi Diö Hockey’s flaskor.

Capelliumshampo728

Kontakt
Logga_Capellium250

Telefon; 010-1306429
E-post; info at capellium.se

Läs mer på hemsidan; www.capellium.se

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet