Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Punka, eller köpa nytt däck?

Punka på vänster framdäck, vad göra? På med reservdäcket och åka in och laga det eller köpa ett nytt? Nu har jag det ganska bra jag behöver inte bilen varje dag utan jag kan ta mig till jobbet genom att åka kommunalt. När jag tittar på däcken så ser jag att dom börjar bli rätt slitna runt om så jag kommer att slå till att köpa ett par nya däck.

Har tittat runt lite vad som finns på nätet och fastande för Gummihusets sajt. Dom säljer alla sorters däck, vinterdäck & sommardäck & friktionsdäck.
Jag kommer att välja friktionsdäck ”åretrunt-däck” denna gång hittade ett par fina däck till min lilla bil som jag kommer att beställa, Nokian Tyres friktionsdäck. Gå in på Gummihuset så kanske du också hittar fina däck till din bil.

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet