Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Ropen skalla, fiber till Ahla!

En förutsättning för en levande landsbygd är att få fiber till byn. Då kan boende fortsätta bo och verka på landet. Svenska Stadsnät arbetar med Byalag och samfälligheter som bildats för att få del av Jordbruksverkets landsbygdsstöd via Länsstyrelsen där du bor.

Foto; Carl Stridsberg, lovelaholm.se

Hej alla ni som bor i Ahla. ( Byalaget? ) Gå gärna in på denna länk och gör en intresse anmälan för fiber så kommer vi snabbare att få det hos oss. http://svenskastadsnat.se/kommuner/laholm

Att jämföra ADSL med fiber är att välja mellan att använda en bro över vägen istället för att ro med en eka över!

Relaterade inlägg

Posta kommentar

Kommentarer2

  • Bosse Lidén skriver:

    Vilken härlig rubrik på inlägget.

  • Tack, Bobo! 🙂

    Jo, tycker den är ganska så beskrivande! Alla tycks glömma bort Ahla! I uppräkningen av byarna omkring Laholm fanns inte Ahla med. Kanske kommer vi aldrig att få fiber hit men kampen för det går vidare. Hoppas nu på vårt kära ”Byalag”. Ett härligt gäng som fixar och donar för att vår lilla by ska leva. De har fixat en boulebana, en liten myshörna i en björkdunge. De anordnar, midsommarfester, julotta, loppisar, innebandy i Ahla skola och mycket annat.

    Hur har ni det själv med fiber? Sitter ni på en snabb lina?

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet