Laddar

2
mar

  • 2 mars, 2015

Svenskt sommaräventyr i Dala – Floda

OBS!
Den som hittat denna resa via min, hittaupplevelse.se eller dess blogg eller här på LoveLaholm.se och bokar denna får sedan 10% rabatt på en resa till Nepal! Uppge bara koden ”upplevelse1” vid bokning med Far Away Adventures! Observera att det nu finns 5 platser kvar!

Svenskt sommaräventyr i Dala – Floda!
Välkommen på en unik resa till Dala-Floda i sommar, med tema ekologisk livsstil, naturnära äventyr och yoga. Under tre dagar vandrar, cyklar och paddlar vi genom Dala-Flodas natursköna landskap. Längs vägen lär vi oss av lokala entreprenörer om ekologisk odling och matlagning, slow food och garntillverkning. På en vandring genom skogen och upp till en fäbod lär vi oss om hur livet i Dalarna såg ut för sekler sedan. Vi paddlar till en ö på Flosjön där vi campar och får lära oss om äventyrsliv i Himalaya! Sista dagen njuter vi av den brusande forsen då vi provar på forspaddling innan vi avslutar detta lilla äventyr med en trerätters närproducerad ekologisk middag på Dala-Floda Värdshus. Varje morgon provar vi på olika varianter av yoga och på kvällarna blir det föreläsningar vilka vi hoppas leder till intressanta samtal. Men Inka, och Far Away Adventures, har flera äventyrsresor i andra länder också, som Himalya o Indien.

Läs mer om deras resor och resmål på hemsidan, http://www.farawayadventures.com/

Team LoveLaholm
Carl & Mattias

Webbplatser:
http://lovelaholm.se – Lokalportal
http://lovelaholm.se/annonstorg/ – Vårt eget köp & säljtorg!
http://lovelaholm.se/blogg/ – Vår egen blogg. Vi har även ett antal gästbloggare.
https://twitter.com/lovelaholm
https://www.facebook.com/lovelaholm
http://instagram.com/lovelaholm
http://www.pinterest.com/lovelaholm

http://hittaupplevelse.se – Resor & Turism Världen runt
http://blogg.hittaupplevelse.se – Bloggen
https://www.facebook.com/hittaupplevelse.se
https://twitter.com/hittaupplevelse

http://listitsweden.se – Resor & Turism i Sverige
http://listitsweden.se/blog/ – Bloggen
https://twitter.com/listitsweden

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.