Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Gult & Blått

För många år sedan åkte jag tåg mellan Malmö och Laholm. På tåget var ett gäng med Japanska turister. Plötsligt började de gestikulera vilt och alla slängde sig med sina kameror mot fönsterna. Orsaken var att vi åkte förbi ett jättestort rapsfält!

Text & Bilder, Carl Stridsberg, lovelaholm.se

Jag vet inte; Det var kanske förta gången de japanerna såg ett rapsfält. De blev i alla fall jätteglada och alla ropade typ, åhhhhh, fast på japanska då. Jag tror det menar jag. Jag kan ju inte språket så bra.. När vi åkt förbi rapsfältet satt hela gruppen och talade i ett med varandra. Plötsligt for de upp igen och började fotografera. Jo, där var ett nytt rapsfält. Jag tror detta upprepade sig ett tiotal gånger. Oj, så många gula bilder de tog den dagen! Men visst är de vackra, rapsfälten. Det här fältet ligger en bit bakom Lagagården, mot Skogaby till.

Rapsfalt_Laholm03_728

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet