Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Magisk show med Mr Berger & Gycklaren Ann

Familjeunderhållningen till Ert nästa arrangemang! (Kanske får vi se Folke och Ann-Marie på Knäredsdagarna? Det är inte fastställt ännu. Vi på Lovelaholm.se berättar det här på sidan när det är klart i så fall…

Boka, Folke och Ann-Marie Högberg,  för familjedag, öppet hus, kulturarrangemang, föreningsfest, julfesten, midsommarfesten m.m.
Vår magiska show är ett färgglatt barn- och familjeprogram på ca 30 min. där barnen aktiveras under föreställningen och får också lära sig ett enklare trick att utföra för sina kamrater. Vid heldagsarrangemang kortas programmet ner till 10-15 min. per tillfälle, som då framförs t.ex. en gång i timman under hela dagen.
Vi kan också ”mingla” runt och trolla på hela området med våra ”trollerivagnar”.

Trollstaven02_728

Showen anpassas efter publikens sammansättning och kan även framföras för en ren vuxenpublik. Till den vuxna publiken erbjuder vi även ett uppskattat musikprogram med melodikryss. Även en enklare musiktävling där även barnen är delaktiga.
Dragspelare och dansledare till jul eller midsommar! Till detta erbjuder vi ett komplett program med både danslekar och trollerishow.

Trollstaven03_tomtar728

Vid jul trollar vi som tomtar om arrangören så önskar. 

Med ovan nämnda underhållning har Ni möjlighet att få ett varierat program för hela evenemanget! Då efterfrågan på vårt program är mycket stort underlättar Ni för både Er själva och oss om Ni bokar i god tid.

Priser inkl. resa och soc. avg . inom 15 mil från vår bostad. (orter längre bort kontakta oss för prisuppgifter)
1 förets. Trolleri eller meloditävling 3500 kr
1 trolleri + 1meloditävling 5500 kr
Heldag trolleri 5500 kr
Heldag trolleri + musik 6000 kr
Bokas telefon: 0320-81471
Hemsida; Trollstaven
Mr Berger & Gycklaren Ann (Folke och Ann-Marie Högberg)
Kungsäter Stackekärr 1
432 69 Karl Gustav
Medlem i Svensk Magisk Cirkel och Göteborgs Magiska Klubb

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet