Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Nya vänner på resa runt i Europa

Jag har just fått ett par nya länkvänner till mina webbplatser och bloggar! Det är ett par som bloggar om husbilar och resor, men också om livet i en husbåt och livsstil i allmänhet.

Helena och Peter, innan avresan i Sverige

Freedomtravel.se – Populär blogg om husbil, resor & husbåt

Det gäller då Hittaupplevelse.se, Hittaupplevelse.se/Bloggen, ListitSweden.se med blogg och så vår LoveLaholm.se! Det är Helena och Peter som lämnade Sverige och just nu reser runt Europa under ett helt år i sin husbil FREEDOM (dec 2014 – dec 2015). De driver en mycket populär blogg som heter Freedomtravel.se och som handlar om husbil, resor och husbåt!

Freedom_Bretagne728
Freedomtravel i Bretagne, Frankrike

De startade sin blogg 2009 för att dokumentera husbilslivet, men upptäckte snart att bloggandet gav mycket mer än så – genom bloggen har de fått vänner, nya idéer och lärt sig otroligt mycket, berättar de. Paret bor i vanliga fall i en husbåt i Stockholm. Följ deras resa på bloggen, Instagram och Facebook!

Läs mer på http://www.freedomtravel.se/ 

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet