Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Solnedgångens strand – Mellbystrand

Det finns väl få ställen där en solnedgång blir så vackert  som vid en sandstrand? Och allra vackrast tycker jag de blir här hemma i vårt eget Mellbystrand. Tony Hansson har fångat det så fint när han fotade sin son, strövandes längs stranden, en kväll i solnedgången. 

Foto, Tony Hansson

Snart är sommaren här även om det inte känns så ännu, så här de sista dagarna i maj månad. Våren och försommaren verkar stå och stampa. Som den inte kan bestämma sig för vilken temperatur som är lämplig att behaga oss med, vi småfrusna nordbor som sannerligen inte är bortskämda med värme. Jag hoppas den bestämmer sig snart, har hört någon viska något om skolavslutningen. Att den skulle komma då, den underbara och sköna sommaren. Vi får hoppas det stämmer och under tiden får vi njuta av Tony´s varma, härliga sommarbilder!

Tony_Hansson_Solnedgang_Mellbystrand640x900

Stort tack för din medverkan med dessa båda vackra bilder, Tony!

För dig som älskar vackra bilder och som kanske själv är fotograf har jag ett par små fotogrupper själv på Facebook. De heter ”Dagens Sverigebild”  och ”Foto i Fokus”. Välkommen in och bli medlem. Dagens Sverigebild bjuder på många vackra bilder och vyer över Sverige och Foto i Fokus bjuder på bilder från hela vida Världen!

Relaterade inlägg

Posta kommentar

Kommentarer1

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet