Laddar

4
jun

  • 4 juni, 2015

Besöka Göteborg & Volvo Ocean Race?

Foto: Volvo Ocean Race

I år tänkte vi åka och titta på Volvo Ocean Race som går den 21-28 juni. En folkfest utöver det vanliga. Med fri entré alla dagarna. Det blir något så unikt som en målgång mitt i stan så att alla kan vara med att heja och fira! Tävlingen avgörs med en kappsegling i Göteborgs hamninlopp och här kan alla följa slutspurten från första parkett. Festen fortsätter i Race Village i Frihamnen, hjärtat av Göteborgs hamn, som nu utvecklas för framtiden.

VORs5013_680
Foto: Volvo Ocean Race

Här finns också storbildsskärmar med direktsändning av Pro-Am Race och In-Port Race, läktare och picnic-områden för att se hamntävlingarna från första parkett, scenunderhållning och konserter, barnområden, utställningar, restauranger, caféer, barer, beach club, en stor marknadsplats och massor av prova-på aktiviteter. Du tar dig enkelt hit till fots, med cykel eller kollektivt med buss, spårvagn eller båt. Läs mer om festen här på vår systersajt ListitSweden.se här!

För att hitta någonstans att bo i Göteborg brukar vi alltid kolla in lite hotellsajter – Bästa webbplatsen för att hitta hotell i Göteborg är enligt min mening www.hotellGöteborg.com  De förmedlar hotellnätter till Göteborgs alla möjliga hotell och har listor med hotell som t.ex. erbjuder barnpassning eller jacuzzi på rummet. Har man tur kan man hitta ett hotell i närheten av folkfesten! Kolla in billiga hotell på vår systersajt ListitSweden.se här och läs mer!

hotellgoteborg400logga

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.