Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

GoMore, nu även med biluthyrning!

Nu kan du även hyra bil av andra GoMore-medlemmar. Det är billigare än traditionell biluthyrning, utbudet av bilsorter är större och du hyr bil av folk i ditt närområde. Du kan hyra per timme, dag, vecka eller månad – och GoMore står för försäkring och vägassistans. Redan nu finns det 35 spännande bilar tillgängliga på gomore.se – och fler läggs till varje timme.

Hitta eller erbjud skjuts online och dela på bränslekostnaderna med folk som ändå ska åka samma väg, samtidigt som du gör miljön en tjänst”, är sajtens paroll.

GoMore är Skandinaviens ledande plattform för samåkning och privat biluthyrning. Mer än 200 000 medlemmar träffas på gomore.se för att arrangera billiga och miljövänliga resor.

Visste ni att det nu finns det en samåkningsgrupp för Laholm: https://gomore.se/laholm ? Helt suveränt! De erbjuder också en tjänst för att hyra ut din bil till andra utan att du följer med. Det är kostnadsfritt att bli medlem och verksamheten finansieras genom att de tar en provision på betalningen. GoMore har även en helt ny samåkningsapp som är gratis att hämta i App Store.

GoMoretjejer728

Mer om GoMOre
Gillar du att samåka så har GoMore, nu lanserat sin samåkningstjänst även i Sverige. Det handlar med andra ord om en tjänst där man antingen söker eller erbjuder skjuts någonstans i Sverige och sen hoppas att man hittar andra resesugna att dela kostnaden för resan med. På tjänsten kan man söka efter en lämplig resa och ange om man kan erbjuda skjuts eller åka med som passagerare. Hittar sökmotorn något eller några lämpliga alternativ så listas dessa och därefter är det bara att välja lämplig skjuts. GoMore startade 2005. Här är deras egen hemsida; https://gomore.se/

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet