Laddar

25
jun

  • 25 juni, 2015

Lyckliga jyckar, lyckliga hussar & mattar!

Tyvärr omedveten om sin storlek och ville ibland sitta i husses knä vilket var lite otympligt när Leo vägde sina modiga sjuttio kilo och hade en mankhöjd på nära en meter. Jag fick båda hundarna att gå fot och uppföra sig fint ute på stan. Men i skogen var det en annan femma. Leo, och jag brukade jogga en tre till fyra vändor på Ahlaslingan. En slinga som inte finns idag även om det går att löpa där nödtorftigt. På den tiden fanns det bra väg, ljusslinga samt även ett litet utegym. Ute i skogen kunde jag inte, ville nog inte heller, få Leo, att ”springa fot”. Utan han befann sig oftast fem meter framför mig och drog mig fram kan man säga. Om någon vill ha en bra löparpartner kan man skaffa en Varghund eller en vinthund. Då får man en partner som aldrig stannar för att han/hon behöver vila!

En tjej som kan hjälpa en med att få lite pli på sina jycke är, Lilly, på ”Lyckliga Jyckar”. Hon har en mängd fina kurser, bland annat en för barn och ungdomar nu i sommar!

lilymedjycke728

Lilly, hjälper dig med valp- och vardagslydnad, skogsagility, slyngel, blyger, privatlektioner och massor med annat! Hjälper även till med rastning och passning av din hund!

bestfriends

Lilly, är utbildad hundinstruktör och hunddagisföreståndare. Hon fokuserar på snälla och positiva metoder, för att hon tror att det ger en trevligare relation och en gladare hund.

sammaben

Vill du ha en lektion, deltaga i en kurs eller lämna din hund på rastning hos Lilly, kontakta henne via Lyckliga Jyckar

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.