Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Strandpensionatet, en av Sveriges 100 bästa sommarkrogar!

Strandpensionatet Hotell och Restaurang, Skummeslövstrand, är en av Sveriges 100 bästa sommarkrogar! De serverar pinfärsk fisk, skaldjursplatåer, grillbuffér, nyskördade primörer och svala sommarviner med havet som granne!

Foto/Källa; Strandpensionatet Hotell och Restaurang, Skummeslövstrand

Det är restaurangguiden, White Guide, som kommit fram till det. White Guide är den enda heltäckande restaurangguiden i Sverige som utvärderar den svenska restaurangscenen som varje år testas runt 700 restauranger varav runt 570 får en plats i guiden.

De övrig i Halland län är;

Majas vid Havet, Varberg
Restaurang Salt, Halmstad
Vin & Skafferi Hus 13, Varberg

Läs mer här på LoveLaholm.se om Strandpensionatet!

LoveLaholm.se säger grattis till utmärkelsen!

 

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet