Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Elbåtsuthyrning – Något för Laholm och Lagan?

Fick ett mail från, René på bokaboat, i Malmö. Han tipsade mig om deras populära elbåtsuthyrning i Malmö för mina webbplatser, hittaupplevelse.se och listitsweden.se och då tänkte jag att det kunde kanske vara något för Laholm och för turister såväl som lokalborna? Elbåtsturer på Lagan ut mot Lagaoset kunde väl vara en kul grej att hyra för en dag? Som ett komplement till vår fina ångbåt. Vet inte om det kan fungera men jag slänger upp det på min blogg så kan eventuella intresserade kolla på det..

Under namnet BookaBoat har vi startat nordens första självbetjänade elbåtsuthyrning. Detta är vår första säsong och vi har redan haft många besökare från Malmö och regionen, men även andra länder – både privatpersoner men även företag.

elbat03_640

Inga specialkunskaper krävs, alla personer över 18 kan vara kapten. Max 12 personer får plats per båt, och med ett litet bord i mitten är den perfekt för tex en picnic med familjen, vänner eller en after work med kollegor. Även möhippa, svensexa eller annat kalas firas bäst ombord på våra båtar – det är fritt fram att dekorera hur man vill, så länge båten lämnas rent och fint till nästa kapten. Sittdynor och flytvästar finns att låna, samt gästflaggor från flera olika länder och även filtar och regnponchos finns ifall vädret skulle vara mindre optimalt. Alla instruktioner finns i både svenska och engelska.

elbat04_640

Så funkar det
Du bokar en båt på vår hemsida bookaboat.se, och då får man ett bekräftelsemail med däri ett talsvarsnummer och en aktiveringskod. När det sen är dags att åka kommer du till vår brygga vid Malmö Live, ringer numret och slår aktiveringskoden för att starta elmotorn. Sen glider du iväg, ostörd av den tysta elmotorn så du kan ta in staden från ett helt nytt perspektiv och njuta av bl a Slottsparken, Södertull, Fiskehoddorna och Dockan från vattnet. När du kommer tillbaka efter bokningstiden ringer du numret igen och slår koden för att avaktivera båten, samt kopplar in elsladden för laddning.

elbat02_640

Pris
Priset ligger på 490kr för första timmen, och på efterföljande timmar ger vi 25% rabatt. Vill man åka flera gånger under året ska det löna sig, så vi har även ett medlemskap där man betalar en månadsavgift på 150kr och då tar del av bl a starkt reducerade timpriser. Då blir det som att ha din egen kanalbåt mitt i stan, fast mycket smidigare för du slipper bry dig om underhåll etc.

elbat05_640

Mer information finns på vår hemsidan bookaboat.se.
BookaBoat
076-3949056

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet