Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Många kallsupar senare!

Det finns ett antal människor som jag återkommer till i mina bloggar och sajter. Människor som inspirerar mig, som ger kraft, mod och energi. De är, Jonna Jinton, flickan från Grundtjärn. Lars Bengtsson, ”The Lost Cyclist”, som är en av dem som cyklat mest och längst av världens alla människor! Annelie Pompe, ”Världens högsta och djupaste kvinna”, Annelie Utter, ”Vildmarkskvinnan”, fotografen och kvinnan som varit femtio gånger hos Gorillorna i dimmiga bergen i Uganda. Bor annars i Göteborg.. En som jag fått lära känna lite på äldre dagar, Rainer Stalvik, en äldre cyklist, otroligt berest, med helt underbara fotoalbum från snart sagt världens alla hörn. Och så är det Aron Andersson, denna fantastiska unga kille. Som samlar in hundratusentals kronor till ”Barncancerfonden”

Foto; Malin Ingevald, Kajak; Christoffer Haas

Jag har tidigare skrivit om Aron, här på bloggen, LoveLaholm. Kika gärna på inlägget och läs mer om Aron där..

Aron har bland annat bestigit Kebnekaise i rullstol. Kört Vasaloppet i en specialkonstruerad skidkälke. Kört Lidingeloppet i rullstol för att nämna några äventyr han upplevt. Samtidigt som han samlat in pengar till Barncancerfonden!

Ett av Arons nya äventyr var simningen över till Åland!

aron_Simmar03_728

Så här skriver, Aron själv;
”När jag för 18 månader sen började simma hade jag inte ens i min vildaste fantasi kunnat tänka mig att jag någonsin skulle simma till Åland. Ja du läste rätt – Simma. Jag hade verkligen inte lätt för simningen i början. Det var konstanta kallsupar och efter att ha simmat 15 meter fick jag andnöd och blev tvungen att vila. Inte direkt någon kul upplevelse.  När min vän Stefan i början av året kom med idéen om att Simma från Grisslehamn till Åland såg jag det som det perfekta tillfället att visa för mig själv att “Allt är möjligt” och samtidigt göra något bra för andra. ”

aron_Simmar04_728

Hur det gick ser du i videon nedan!

Stort grattis, Aron! Du är fantastisk! 🙂

Här Arons egen hemsida; http://www.aronanderson.se/
Här Arons Facebooksida; https://www.facebook.com/likearonanderson

Här en länk till Barncancerfonden´s hemsida; http://www.barncancerfonden.se/

Här länkarna till mina ”Inspiratörers” hemsidor om ni själva vill kika in på dem;

Annelie Pompe

Annelie Utter

Lars Bengtsson

Jonna Jinton

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet