Laddar

1
aug

  • 1 augusti, 2015

Om man hade en kristallkula ändå!

Foto; Anne Ryden

Det är, Anne Ryden, som fångat den här vackra bilden som speglar sig i glaskulan. Ett kul och intressant sätt att fotografera! Just den här bilden är en vy över  ”Söderbysjön, Nackareservatet, Stockholm” som jag fått låna till min serie, ”Dagens Sverigebild” inne på ListitSweden.se . Anne, la upp den inne i en av mina fotogrupper på Facebook, den som heter just, Dagens Sverigebild där, Anne, är medlem. Välkomna in om ni gillar fotografering och vill se vackra bilder från vårt avlånga land!

Källa [ Wikipedia ]
Söderbysjön är en sjö i Nacka kommun i Södermanland som ingår i Norrström-Tyresåns kustområde. Sjön är 5,5 meter djup, har en yta på 0,123 kvadratkilometer och befinner sig 23,9 meter över havet. Söderbysjön inom Nackareservatet strax öster om Bagarmossen. Sjön avvattnas via Dammtorpssjön och Nacka Ström till Järlasjön och får tillrinning från Ulvsjön och via Ältaån från Ältasjön. Sjön har en liten badplats och används på vintern, tillsammans med Dammtorpssjön och Ältaån/Brotorpskanalen, för skridsko- och skidåkning. Sörmlandsleden går utmed sjön och korsar på en träbro den vackra ravinen där Ältaån mynnar.
Slut källa

Stort tack för din medverkan med denna vackra bild, Anne!

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.