Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Viltspaning – Jaga vilt med kameran!

Jag tillhör ju de som hellre jagar vilt med kamera än med en bössa. Så det är väl tur att man inte måste fixa mat på bordet genom att jaga.
Än så länge finns det ju mycket mat att köpa i våra butiker även om debatten vad det gäller vår svenska mjölk och livsmedelsprodukter florerar på nätet.

Foto; skeeze, pixabay

Själv tycker jag det är extremt viktigt att stödja våra svenska bönder och se till att de får betalt för sitt hårda slit. Annars finner vi oss själva en dag stå utan svensk mjölk och andra mejeriprodukter och får nöja oss med sämre kvalité av importerade såna.

Men nu gällde det ju att hänga med på en viltspaning  (jag har en ful ovana att ofta hamna utanför ämnet) vilket är en mycket trevlig och naturnära upplevelse. Är man som jag en flitig amatörfotograf som hellre fotar mycket än bra, passar det ju att ta med sig kameran och det största teleobjektiv man haft råd med och orkar bära. Plus ett stativ förstås. Allt lämpligen nedpackat i en fotoryggsäck från Lowepro om man vill ha armarna fria..

Mer om viltspårningen kan ni läsa om här bland våra evenemang på LoveLaholm.se

 

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet