Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

EXTRA HÖSTERBJUDANDE

GRATIS ATT MEDVERKA ÅRET RUNT ÄVEN FÖR FÖRETAG!
Ibland blir det inte alltid som man tänker och drömmer här i Världen. Jag hade stora förhoppningar på att försöka driva en inkomstbringande hemsida i LoveLaholm.se det ska jag ärligt medge. Men guldet blev till sand!

Från Januari 2014 till vi lanserade LoveLaholm.se på själva nationaldagen den 6 juni 2014 jobbade webbutvecklaren och WordPress-experten, Mattias, hårt med att koda och programmera, LoveLaholm.se till vad den är idag. En avancerad lokal hemsida  för föreningar, företag, laholmaren och för turister. Under tiden med detta arbete utvecklade i samma veva med början under maj månad, 2014, Laholms Kommun, en egen avancerad hemsida, VisitLaholm.se.

Jag hade absolut ingen aning om denna satsning, helt ärligt. Och kommunen hade väl ingen susning om vårt eget lilla projekt.  Alltså gick vi om varandra, olyckligt för oss, naturligtvis, eftersom konkurrensen redan var tillräckligt stor som; Magasin Laholm, Lokaltidningen, Magasinet ( tidning om Örkelljunga och Laholm) samt självklart Laholms Tidning med sina sommarbilagor. Men jag såg ändå en viss nytta med våran hemsida därav fortsatte jag satsningen. Vi vände oss redan från början med att det skulle vara gratis att lägga till föreningar, evenemang och sevärdheter.  Däremot hade vi en liten kostnad för att lägga till sitt företag, Dagens lunch och boende. Undan för undan har jag tvingats plocka ner ställda prisnivåer. Från 2000 kronor per år för företag till 200 kronor per år.
Vår boende satsning har vi närapå lagt ner helt beroende på bristande intressen av ortens mäklarföretag. Dagens lunch är idag gratis att medverka med där vi innan tog ut en liten kostnad.

Då företag jag kontaktat menar att eftersom man redan finns på Facebook, på VisitLaholm.se samt annonserar på Magasin Laholm, i de olika lokala tidningarna med mera och därför ställer sig tveksamma till att betala för att synas på ännu ett media, har jag beslutat att även låta Företag annonser helt utan kostnad på LoveLaholm.se! Inkomster får jag istället försöka få via sponsrade inlägg, bannerannonsering samt via andra kanaler.

LoveLaholm.se blev ingen kassako utan går idag med förlust månad efTer månad. Visst skulle jag kunna lägga ner den då mina andra, äldre hemsidor går bättre. Men av kärlek till min lilla stad och av glädje över att ändå driva en så här pass avancerad och nyttig liten lokal sajt kommer jag att driva den vidare så länge jag orkar och finns till. Som ni förstår kostar det att driva en avancerad hemsida. Supportkostnader, fortsatt webbuveckling av funktioner, webbhotellskostnader och surfkostnader äter upp de små inkomster som kommer in och man får bildligt utryckt, “dra in på karusellen vad man förlorar på gungorna”.

FÖRETAGSERBJUDANDE
Om du som företagare läser detta. Du som mer än andra vet hur tufft det är att driva ett företag, vill sponsra oss på Lovelaholm.se på något sätt, är jag öppen för alla förslag! Jag kan erbjuda dig att göra inlägg på min blogg på LoveLaholm.se ( LoveLaholm). Kan erbjuda dig bannerannonsering på startsidan per månad. Bannerannons på presentationssidor. ( Först till kvarn).

Dessutom, vill du medverka på LoveLaholm.se men vill ha hjälp med att lägga upp annonsen/presentationssida, tar jag en liten blygsam avgift för att hjälpa dig med det. En engångskostnad bara. Vi kan säkert komma överens! 🙂 Vidare kan jag erbjuda inlägg på LoveLaholm´s egen Facebooksida där jag kan lyfta fram ditt företag än mer.. Kanske har du andra förslag?

Här samtliga LoveLaholms webbplatser;

https://lovelaholm.se – Lokalportal
https://lovelaholm.se/blogg/ – Vår egen blogg
https://lovelaholm.se/evenemang/ – Evenemang i Laholm
https://lovelaholm.se/dagens-lunch/ – Dagens lunchmeny i Laholm
https://lovelaholm.se/sevardheter/ – Sevärdheter i Laholm
https://lovelaholm.se/forening/ – Föreningar på LoveLaholm.se
https://lovelaholm.se/foretag/ – Alla företag på LoveLaholm
https://lovelaholm.se/lagg-till/ – Lägg till företag, evenemang, sevärdhet, förening eller “Dagens lunch”.

LoveLaholm på Facebook;
https://www.facebook.com/lovelaholm
https://www.facebook.com/groups/885655101520816/ – Bostad sökes & finnes i Laholm

LoveLaholm på Twitter;
https://twitter.com/lovelaholm

LoveLaholms övriga:
http://instagram.com/lovelaholm
http://www.pinterest.com/lovelaholm

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet