Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Företagare? Kika på Google Maps Street View!

Ta chansen att visa upp ditt företag för kunder från hela världen. Med Google Maps Street View – teknik får ditt företag liv i en 360-graders interaktiv rundtur med högsta kvalitet.

Den virtuella rundturen visas i Googles sökresultat, Google Maps Google Street view appen och Google+ Lokalt samt ger kunderna en bättre känsla för hur det ser ut och hur atmosfären är på ditt företag. Du kan enkelt bädda in den virtuella rundturen på företagets webbplats och i sociala media som facebook och på så vis locka ännu fler potentiella kunder just till ditt företag. Vill du hamna på google första sida vid sökning lokalt skall du kontakta oss.

Street View | Trusted

Läs mer här: 360vt.se

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet