Laddar

7
okt

  • 7 oktober, 2015

Balance of love!

Foto; Jonna Jinton

Så hon bestämde sig för att flytta dit och idag har Jonna bott däruppe i fem år. Hon lever på att fotografera, skapar vackra smycken med sin mor, skriver artiklar för lokaltidningen och omnämns ofta i media. Hennes egen blogg handlar till största delen om hennes liv däruppe och den har blivit väldigt populär. Jag skrev om Jonna, redan 2012, vilket du kan läsa här på min andra blogg, hittaupplevelsebloggen.

Jonna vistas mycket i den underbara naturen runt omkring Grundtjärn och ett av hennes intresse är att balansera stenar. En naturkonstart som de flesta kan lära sig men där man måste ha mycket tålamod. Jonnas balanserade stenar brukar ju ibland se nästan omöjliga ut och inte allt för sällan får hon höra att hon bara ”photoshoppat” bilderna eller att dom är fake. Men dom är så verkliga som dom kan bli. Vilket du kan se på filmen nedan.

JonnaJinton72802

Så här skriver, Jonna, på sin blogg;
Jag älskar att balansera stenar bland annat för att det nästan ser ut som om de trotsar lagen om gravitation. Som om de svävar på varandra. Och det är något i mig som mår bra av att titta på balanserade stenar. Det nästan pirrar i magen när jag gjort en balans som ser riktigt overklig ut. Och sen så älskar jag lugnet som kommer med att balansera. Det är inget som går att stressa fram. Det blir som att meditera och alla tankar stängs av. Det enda som räknas i den stunden är att få stenen att just balansera.

Läs mer om, Jonna Jinton, på hennes blogg och se alla hennes vackra naturbilder! 

Jonna finns förstås på Facebook, också!

Här filmen

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.