Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Laholms Stadshotell är Nominerade till Årets Nykomling!

Guldkvällen är en kväll arrangerad av Offensiva Laholm, där man hyllar vårt goda företagsklimat och lyfter fram duktiga företagare och förebilder i Laholm med omnejd. Laholms Stadshotell har nominerats till Årets Nykomling 2014!

Så här skriver de på sin Facebooksida;
-”Det är så kul att bli uppmärksammad för allt vi har gjort. Det har inte alltid varit så lätt. En stor ombyggnad för att skapa möjlighet att öppna vår brittiska pub ”The Golden Pearl” tar tid & för mycket med sig, men med all positiv feedback som vi har fått av er, våra älskade gäster, har det absolut varit värt allt.
Nu på fredag tar vi med oss Anna & Lina (som jobbat hos oss genom hela ombyggnaden) till Guldkvällen & får veta hur det går. Håll tummarna för oss!”

Vi på LoveLaholm.se håller alla tummar vi har för er på Laholms Stadshotell!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet