Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Leasa bilen med GoMore!

Vi, jag och min kära hustru, har ofta funderat på att leasa en bil istället för att köpa en ny. Det är ju många fördelar med att leasa en bil och efter att vår son med familj leasat en i flera år nu och bara har gott att säga om det här sättet att ha bil på så har vi blivit allt säkrare på att detta är en form av att inneha en bil som skulle passa oss.

Så vi har börjat titta oss om efter bilmodeller och olika aktörer som leasar ut bilar. Ett som är väldigt intressant är det nya GoMore. Jag har skrivit om dem innan då de även erbjuder samåkningstjänst på sin hemsida. GoMore är faktiskt Skandinaviens ledande plattform för samåkning och privat biluthyrning. Medlemmarna möts på gomore.se för att arrangera billiga, trevliga och miljövänliga resor. Men nu kan man alltså även leasa en bil via dem och förfarandet har många fördelar mot traditionell leasing. Intresset för deras leasingtjänst har varit enormt stort och snart rullar den första leasingbilen från GoMore ut på vägarna!

 

Skillnaden på GoMore-leasing och traditionell leasing;

GoMore-leasing

👍 12 månader leasingperiod

👍Får hyras ut​

👍 Inklusive ALLT

👍 24 000 km inkluderat per år

Traditionell leasing

👎36 månader leasingperiod

👎Får inte hyras ut

👎Dolda kostnader

👎 15 000 km inkluderat per år

Som du ser är det kortare leasingperiod, all inclusive, hela 24 000 km inkluderat på ett år och det bästa av allt; Du får i din tur hyra ut din leasingbil! Det gör ju att du har möjlighet att dra ner kostnaden för att leasa din bil själv vilket ju är ganska fantastiskt! 🙂

Intresserad av att beställa en GoMore-bil? Läs mer här! https://gomore.se/leasing

 

Kajakpaddling

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet