Laddar

20
okt

  • 20 oktober, 2015

Meekatt – En hjärtlig bloggerska!

Och det är inte så konstigt. Hon är rak, öppen, ärlig, humoristisk och provocerande. Ibland inte riktigt rumsren eller i alla fall nära gränsen men vem bryr sig? 🙂 Genom åren har man fått sig många goa skratt och hon har många gånger gett dagen lite solljus även om det varit mörka moln utanför. Jag tänker förstås på ”Meekatt”. Malin ”Meekatt” Birgersson är 35 år och bor i Mellbystrand med maken Freddy och två barn: Alice, 7 år och Elton, 3 år. Bloggen är hennes arbete och utöver den skriver hon debattartiklar och krönikor, designar tavlor och är arrangör för mässan Krakel & Spektakel. Meekatt´s blogg heter; ”För sån é jag” och hon finns förstås även på Facebook. Hon har även en liten webbutik som du hittar till på hennes blogg.

Nu är det så att Meekatt anordnade en tävling på sin sida på Facebook där man skulle berätta varför man tyckte att man förtjänade att vinna ett av hennes fina priser. En tavla med bland annat texten; ”Älskade dotter” i. Så jag skrev ner lite och visp så vann jag tavlan! 🙂  Och idag var jag och hämta den på Posten. Den blir en fin present åt min dotter som just nu är i Japan med sin sambo.

Tusen tack, Meekatt! Du är en pärla! 

Så här ser tavlan ut

Meekatt_Tavlan728

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.