Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Söker du hantverkare? Är du hantverkare?

Söker eller erbjuder du tex barnvakt, hundvakt, städning eller hantverk? LoveLaholm.se vill även vara en hemsida där människor snabbt och enkelt kan erbjuda och hitta hjälp hos varandra. Hos oss kan du som driver ett företag och är hantverkare lägga upp en annons helt gratis!

Foto; PourquoiPas, pixabay

Söker eller erbjuder du tex barnvakt, hundvakt, städning eller hantverk?

På LoveLaholm.se kan du som är företagare lägga upp en annons helt utan kostnad om du erbjuder ovanstående, med flera tjänster. Antingen kan du kontakta oss via ”Kontakt” eller själv lägga upp din annons här!  Välj ”Företag”. Vi granskar sedan din annons/erbjudande och godkänner den då den uppfyller all den information som måste finnas för att man ska kunna nå dig/Er…

Varje annons måste innehålla en ”Presentationsbild” som ska vara i liggande format, 728 px bred eller större. Bilder som är stående, innehåller mycket text eller som vi finner störiga, godkänns inte. Tänk på att din bild ska beskriva det du söker/erbjuder för bästa resultat.

Anlaggningshantverkare728

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet