Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Bo bra på äldre dar!

När man blir äldre vill man ofta ha ett litet mindre, bekvämare boende än man haft i sin krafts dagar. SeniorBo.nu/laholm har som huvudsyfte att hjälpa äldre att finna en bostad som kan motsvara ens långsiktiga behov. Samtidigt ges också upplysning om vem som äger fastigheten och vem som kan kontaktas för närmare information de aktuella lägenheterna.

Bostadshus vid Laholms vackra lilla stadspark. Foto; Carl Stridsberg, lovelaholm.se

SeniorBo.nu visar på karta var det finns bostäder med god tillgänglighet. Man avgör lokalt, vad man vill visa. Samtidigt med upplysningen om framkomlighet, ges möjlighet att nå den som äger fastigheten. Genom att klicka på en markör visas en bild med den aktuella adressen, fastighetsägarens kontaktuppgifter samt egenskaper hos bostadshuset. Under “Övrigt” visas förekomsten av bostadskomplement, t.ex. garage, tvättstuga, förråd m.m. och hur dessa kan nås från lägenheterna. Kartan kan zoomas och man kan vandra runt i gatubilden. Utskrifter kan göras.

Läs mer här på deras hemsida; http://www.seniorbo.nu/laholm

Seniorbo728
Närmiljön är viktig. Att ha en av Sveriges vackraste stadsparker utanför sitt boende är en lyx, få förunnat.

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet