Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Om LoveLaholm.se

LoveLaholm.se har snart funnits i ett och ett halvt år nu. Vi lanserades den sjätte juni 2014 och vår webbplats har tagits emot väl av företag, föreningar, kommunen och privatpersoner. Jag har ofta fått frågan varför vi skapade en ny hemsida om Laholm, varför vi inte tycker det räcker med kommunens egen webbplats och deras satsning, Visitlaholm.se? Jag har svarat på det många gånger men här kommer mitt svar igen….

För det första och viktigaste; Jag hade ingen susning om att kommunen hade sin stora satsning på gång i form av sitt projekt, VisitLaholm.se! Helt ärligt! jag gjorde ju förstås en marknadsundersökning innan jag gav min webbutvecklare uppdraget att koda en ny avancerad webbplats. Och kikade på de hemsidor och satsningar som redan gjorts. Med underlag av det beslöt jag mig i samråd med webbutvecklaren att skapa en ny modern, avancerad hemsida, för att på den samla alla företag &  föreningar i Laholm på ett användarvänligt och snyggt sätt. Paketerat på ett sådant sätt att det lätt skulle gå att använda i mobilen, surfplattan såväl som på datorn. Webbutvecklaren, Mattias, som är expert på WordPress, den man installerar alltså, inte gratisversionen, arbetade då i nära ett halvt år med att koda LoveLaholm.se. Vi beslöt att lansera den den sjätte juni, Nationaldagen, för att det passade bra, var lätt att komma ihåg och för att sommaren kommit!

Kommunens egen hemsida är förträfflig med mycket bra information. Men det fanns ju ingen sida för företagen i kommunen och det var väl mest den vetskapen som gjorde att jag bestämde mig. Men märk väl; Hade jag vetat om kommunens satsning på deras mycket unika och fina projekt, VisitLaholm.se, hade jag inte startat, LoveLaholm.se! Men nu är det som det är. Kommunen hade i sin tur ingen susning om mitt projekt. Hade de vetat, hade de kanske kunnat kontakta mig innan vårt arbete framskridet för långt. Men nu är ju skadan skedd. Eller som jag hellre ser det, glädjen skedd! 🙂
Sajten har kostat mig en del under åren. Dels själva skapandet och dels genom de löpande utgifterna i form av webbhotell och bredbandsavgifter. Men framförallt kostar den mig mycket i form av tid. Det tar mycket tid att underhålla en sådan här pass stor hemsida. Det tar tid att hitta information och intressanta artiklar att förmedla för medborgarna. Inkomsterna är små, nästan inga. Det som driver mig är min kärlek till vår vackra lilla stad. Här nedan är några svar på en del andra frågor. De svaren finns även på sidan, ”Om LoveLaholm.se” som ni hittar under ”Kontakt” längst ut till höger i toppmenyn.

Var finns vi?
Vi finns i utkanten av Laholm i en liten by som heter, Ahla. Vi har levt och bott här i största delen av våra liv. Därmed känner vi starkt för vår lilla mysiga stad och omgivningarna här. Vi är också lätta att nå för de företag som vill kontakta oss.

Vad erbjuder vi?
Genom att samla alla aktiviteter, evenemang, sevärdheter, föreningar och företag i vår kommun på en portal, kan privatpersonen lättare hitta just den restaurang eller aktivitet de söker. Till företag erbjuder vi en smidig och helt kostnadsfri lösning till att synas online. Därutöver erbjuder vi annan form av marknadsföring i form av väl synliga banners till en billig peng. För restaurangerna i staden erbjuder vi vår mobilvänliga tjänst, ”Dagens lunch”.

Varför välja oss?
Vi jobbar kontinuerligt med att öka synligheten för företag. Vi finns alltid tillgänglig för er vid eventuella frågor och support. Vi är ett litet lokalt företag med hjärta för bygden! Ingen annan än vi som bor i Laholm kan marknadsföra orten bättre. LoveLaholm.se är vårt lilla bidrag till att sprida en bild över livet i Laholm. Ju fler som känner till och uppskattar Laholm, desto bättre.

Hur kontaktar man er?
Du når oss genom att klicka på texten ”Kontakt”, längst uppe till höger i toppmenyn. Där finns mer information. Företaget heter ”Hittaupplevelse Halland” och vi innehar F-skattebevis.

Var lägger man till sitt företag? Sin förening? Evenemang & Sevärdheter?
För att lägga upp ditt företag eller förening eller för att lägga in något evenemang eller en sevärdhet du vill dela, använder du den här sidan, ”Lägg till innehåll/Presentation.

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet