Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Stormvarning!

Har du studsmatta, grill, andra lösare föremål ute är det dags att plocka in dom idag. För imorgon kan du behöva hämta dom hos grannen.
Det är stormvarning, som förväntas komma in under kvällen/natten till söndag. Citat; Räddningstjänsten, Laholm

Foto; sandid, pixabay

Jepp, nu kommer höststormarna som på beställning. Tack, Räddningstjänsten i Laholm, för varningen! Räddningstjänsten finns också på Facebook och det är väl där Facebook har sin bästa sida. Att man snabbt kan nå ut till allmänheten med olika varningar, tips och råd. Räddningstjänsten i Laholm, arbetar för att det skall upplevas tryggt och säkert att bo och vistas i Laholms kommun. Genom information, utbildning, förebyggande- och riskreducerande åtgärder verkar man för ett säkrare samhälle.

Raddningstjansten728
Övning för räddningstjänstens personal. Foto. Räddningstjänsten laholm

När olyckan är framme och du har behov av den kommunala räddningstjänsten finns de i tätorterna Laholm, Knäred, Våxtorp och Hishult. Samtliga kårer är deltidskårer. I kommunen finns 74 deltidsanställda brandmän, samt fem heltidsanställda insatsledare. Av dessa är 20 personer i ständig beredskap. Åtta anställda i Laholm arbetar dagligen med drift- och underhåll, myndighetsutövning och förebyggande arbete. De är alla Laholms hjältar!

OBS! Se även SMHI´s hemsida här! http://www.smhi.se/vadret/vadret-i-sverige/varningar

Läs även mer om den Klass 3 varning som utfärdats här; http://www.smhi.se/vadret/vadret-i-sverige/varningar/varning_definition.html#Klass3 

Take Care, alla!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet