Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Det bor en ängel i vår stad!

Alla förstår förstås att jag tänker på Jessica Wendel. (Idag, 2019, Enoksson) Kvinnan som tagit oss i Laholm med storm med sin värme, öppenhet och generositet. Jessica och hennes sambo, Hasse, är som om de vore sända från himlen, som underbara änglar som bara vill alla människor gott. Eller är de i själva verket de riktiga Tomtemor och Tomtefar? Kanske bor helt enkelt Tomten med sin maka här i Laholm, inte i Nordpolen?

Foto; AdinaVoicu, pixabay.com

Jessica Wendel (Idag 2019, Jessica Enoksson) är projektledare/verksamhetsutvecklare på “Änglagårdens Give & Get” och först var det tänkt för alla familjer i och runt Laholm men det spred sig snabbt att det fanns en sådan här fantastisk plats via djungeltrumman, facebook och lokala tidningar och Jessica med sin sambo, Hasse, blev snart lokala kändisar. För i dessa kalla tider och snåla vindar som blåser i Sverige skiner folk upp när de hör om en sådan värme och medmänsklighet som, Jessica och Hasse sprider. På, Änglagårdens Give & Get, kan man kela med djuren och rida på hästarna.

Här finns kaniner, marsvin, hamster, hundar, katter, hästar och getter. Här kommer även att finnas höns så småningom. Man kan också gå en runda med den populära geten Lucas, som blivit som en familjemedlem. Annat de familjer som kommer och hälsar på kan göra är att spela spel och “bara få vara”. Jessica´s tanke med Änglagården är att djurparken ska bli ett långvarigt projekt och vara året runt. Här är ALLA välkomna oavsett vem eller vad du är. Här blir man lugn av lugnet! Ingen stress förekommer.

lukas710
“Änglagårdens Get, Lukas, tar emot besökare på gården.

Jessica söker varje vecka efter nya sponsorer då hon jobbar helt ideellt och allt är gratis för dem som besöker gården. Hon tjänar inte en enda krona på detta och hon gör det för att HON KAN. Jessica vet hur det är att inte ha en enda krona och att inte kunna ge eller få..

Jessica_och_Hasse720
Hasse och Jessica, sida vid sida. De välkomnar dig hem till dem!

…. hon samlar även ihop en massa kläder, leksaker, skor, prydnadssaker mm mm till alla de familjer som behöver. Du/ni kanske har taskigt med pengar och behöver en jacka till hösten och vintern… hämta då den här :). ALLT ÄR GRATIS!!!!!! ALLA ÄR LIKA MYCKET VÄRDA här hos Jessica med familj och de tillåter INGEN utanförskap.

Jessica har en egen välbesökt hemsida, se här!  Änglagårdens Give & Get finns även på Facebook. Följ detta fina par där och var med och stötta dem!

 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajter, HittaUpplevelse.se och ListitSweden.se!
Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen på HittaUpplevelse och i Sverige på ListitSweden, i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Välkommen in och kika!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet