Laddar

28
dec

  • 28 december, 2015

Företag – Stöd Barncancerfonden via, LoveLaholm.se

Bilden på flickan är helt fristånde från inlägget. Foto; Gilmanshin, pixabay

Så jag tänkte be alla företagare i Laholm och speciellt de som medverkar på vår sajt med en gratis annons om en tjänst. Skulle ni vilja sätta in en liten slant till alla de barn i Sverige som lider av cancer? Det skulle göra oss på LoveLaholm.se väldigt glada! Och det behöver inte alls vara någon stor summa. Kanske en hundralapp, vad ni vill. Just nu är det bara ”Jonnes Cykel & Motor” och Laholm CNC Teknik AB” – som har bidragit med en slant..

Ni som känner att ni skulle vilja bidraga via oss, klicka här så kommer ni till en sida där ni kan sätta in valfritt belopp. Ni kommer också att synas därinne vilket ju ger bra Goodwill! Och alla pengarna går förstås till Barncancerfonden. Vi får inte ett öre och det vill vi inte ha heller. Vi har satt en ”drömgräns” på tiotusen kronor fram till den siste december 2016 så det finns gott om tid.

På sidan ni kommer till kan ni också läsa om varför jag valt att stödja just Barncancerfonden. Det ligger även på min blogg här om ni vill gå direkt dit..

Välkomna med ert lilla bidrag då. Tillsammans kanske vi kan rädda en unge eller flera!
Och självklart får du gärna skänka en slant som privatperson, förening eller organisation också!

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.