Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

På tal om badbryggor!

Debatten går fram och tillbaka angående badbryggornas vara eller icke vara i Mellbystrand/Skummeslövsstrand. Själv tycker jag det hade varit väldigt bra med ett par stycken. Både för äldre, barn och funktionshindrade. Nu är det väl nästan klubbat att det ska bli badbryggor men hur ska de se ut? Problemet är väl att man måste plocka ner dem inför höst/vinterstormarna?

Foto; Bosse Hellsten

Den här vackra bryggbilden har Bosse Hellsten fångat en blygrå, blåsig decemberdag i Rättvik vid Siljans strand. Visst är den både vacker och pampig? Något för alla badbryggar drömmar kanske? Och med tanke på hur klimatet verkar bli i framtiden med mer regn och fler stormar i och med ett mildare klimat kanske man kan använda badbryggorna för bad året runt snart? På sommaren kan man kanske sätta ut vilstolar som står under vajande palmer på bryggorna och längst ut ligger det små pittoreska restauranger som serverar väl kylda drinkar? Man kan ju alltid drömma….

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet