Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Vinnare av tävlingen Hallands mest företagsamma människa 2015

Vinnare av tävlingen Hallands mest företagsamma människa 2015 är Besmir Balaj och Ville Ilola, ägare av Lilla Napoli – En pizzeria i Falkenberg!

Foto; Carl Stridsberg, lovelaholm.se

Förstår inte riktigt valet? Det ligger ju en pizzeria snart i varje gathörn. Är inte speciellt unikt. Mitt val föll på, Matilda & Linus Nilsson, Kungsbygget, som byggt upp en fantastisk anläggning med spännande upplevelser. Det är väl sånt Halland behöver för att dra turister? Inte ännu fler pizzerior? Vet inte, det kanske beror på att det är en ovanligt hungrig jury vars favoriträtter är pizza? Men nu har de valt och deras motivering låter så här;
Citat;
”Brinner för att baka surdegspizzor på äkta napoletanskt vis i en egenmurad ugn. Napoli har på kort tid blivit Falkenbergs populäraste pizzeria och med ett rykte som sträcker sig även utanför Hallands gränser.” Slut citat.

Ja, vi har då aldrig hört talats om dem men jag kan lova att det är väldigt många som hört talas om Kungsbygget, deras coola zipline och rodelbana! Låååångt utanför Hallands gränser. För när vi var där kryllade det av danskar och många andra nationaliteter. Men som man säger på ”kockspråket” – Smaken är som baken – Delad!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet