Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Alla Hjärtans Dag – 14 Februari

I år är “Alla hjärtans dag”, söndagen den 14 februari 2016 . Denna kärlekens dag i kalla februari har onekligen sin poäng. Sökande singel, trevande och dejtande eller i förhållande – vi alla kan behöva lite extra kärlek och värme (och kanske en present) den här tiden på året.

Foto; geralt, pixabay

Hitta en perfekt alla hjärtans dag gåva!

Smycken ger en känsla av lyx. En present som passar som allra bäst på Alla hjärtans dag, kanske. Smycken, klockor och andra fina presenter finner du inne på “Smyckets Ur & Guld“. Jessica med personal hälsar dig välkommen in och tillsammans hittar du säkert en present som kommer att ge din käraste ett vackert minne av denna hjärtliga dag.

Smycken_uroguld728
Jessica fick mottaga blommor vid invigningen av sin butik.

 

Presenter i all ära men du får inte glömma att en present är inte värd mer än du gör den. Många gånger är den största presenten omtanke och närhet, speciellt under alla hjärtans dag. Du har gett bort ditt hjärta och den presenten är svår att bräcka.

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Kajakpaddling

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet