Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

”Blue Monday” – Årets mest deprimerande dag!

Detta är visst dagen som ska vara den mest deprimerande dag. Termen är visst myntat av ett brittiskt semesterföretag som gjort en uträkning från faktorer som bland annat aktuella väderförhållanden och skuldsättningsnivåer.

Deppigt värre. Foto; Foto-Rabe, pixabay

Fast jag vet inte. Nog har vi väl ändå olika dagar som vi upplever som de mest deppigaste? Och min är sannerligen inte just denna dagen. Nej, nu har det ju vänt. Vi är på väg mot en ny vår, mot blommande tulpaner i många glada färger, mot Alla Hjärtans Dag, fetisdagen med smarriga semlor och ännu längre fram den härliga underbara, men ack så korta, Svenska sommaren!  Så varför ska man sörja och deppa då? Jag tänker inte deppa ner mig utan följer troget mottot; Hellre ha det halt och glatt än gå i leran och sörja!

Glad dag på er! 🙂

Glad_tjej728
Foto; Mimzy, pixabay

 

Relaterade inlägg

Posta kommentar

Kommentarer2

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet