Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Föreningar i Laholm – Här ett sätt att tjäna pengar!

VÄN är en ny serie svensktillverkade, skonsamma och miljöanpassade hygien- och rengöringsprodukter. Detta är alternativet för dig som tycker det är viktigt att använda miljöanpassade produkter som man mår bra av. All tillverkning sker hos en miljöcertifierad producent i Sverige med noga utvalda, biologiskt nedbrytbara ingredienser.

Foto; VÄN

Ett nytt hållbart sätt för föreningar och skolklasser som vill tjäna pengar!

Produkterna säljs exklusivt via föreningar och skolklasser. När man duschar ofta blir innehållet i produkterna extra viktigt! VÄN´s produkter är milda och vårdande och man undviker onödiga tillsatser och har valt alternativ till sulfater, silikoner, parabener och mineraloljor. Deras dofter är diskreta och passar alla i familjen. Självklart finns också ett helt parfymfritt alternativ. Produkterna är dryga både för att skona vår miljö och plånbok.

VÄN´s utgångspunkt är att du som är aktiv också bryr dig om din kropp och hälsa. Alla som tränar ofta, duschar också ofta och huden blir mer exponerad för de ämnen som appliceras. Därför är det också viktigt att du väljer hygienartiklar med omsorg, produkter som är vänliga mot dig, mot din kropp och din hud.

rugbyspelare728
Här ett gäng som verkligen behöver duschprodukter efter träning och tävling! 🙂 Foto; skeeze, pixabay

Läs mer på deras hemsida här!    VÄN finns även på Facebook!

Telefon
0734-353682

 

 

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet