Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Hur fixar du en kris eller en olycka?

En annan har ju hängt med ganska länge nu och på de sextiofem åren har man sett hur samhället utvecklat sig kolossalt snabbt. Allra snabbast de senaste tjugo åren kanske. Nu är vi inne i dataåldern och man kan söka på nästan allt vad man behöver här i livet på nätet. Många saker är viktigare än andra att söka och få svar på. Som det här med säkerhet och överlevnad i händelser av olika kriser eller olyckor. Vet du vad du behöver göra vid en kris? Vad du behöver för att göra ditt och dina nära och kära tillvaro lite tryggare?

Foto; ThePixelman, pixabay

Faktum är att du kan själv minska risken för olyckor! På webbplatsen, DinSäkerhet.se hittar du instruktiva filmer, checklistor, övningar och fakta. Webbplatsen handlar om barnsäkerhet, äldresäkerhet, brandsäkerhet, farliga ämnen hemma, naturens påverkan, säkerhet vid fritidsaktiviteter och resor, informationssäkerhet samt din beredskap vid olycka och kris.
Bakom webbplatsen står Myndigheten för samhällsskydd och beredskap.

Visste du att: Varje år omkommer omkring 3 000 personer i olyckor, nästan 110 000 skadas svårt och nästan 500 000 skadas lindrigt. Här nedan en gammal skylt som gäller än idag över det viktigaste man kan behöva ha hemma vid händelse av elavbrott eller krig. Kika även in på hemsidan, Skymningsläge.se. Här får du mycket råd och information om kriget kommer..

Beredsskapsbild700

Sök Upplevelser i Sverige

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet