Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Snöskottning erbjudes!

Helt plötsligt small det till och Kung Frost var över oss. Termometern visar minus 15 grader och utanför stugan ligger det mer än en decimeter snö. Som Hallänning hade man nästan glömt hur snö ser ut när den ligger där som ett stort mjukt vitt duntäcke över berg och dalar. Allt är vitt, vitt och väldigt vackert!

Foto; pixabay

Men även om det är vackert så kommer ju snön liksom överallt. Även där man gärna inte ser den. Som på trottoarer, utfarter, framför stugverandan, på vägar och stigar med flera ställen. Har du inte en egen snöslunga eller kanske inte orkar eller har tid att skotta så erbjuder, Jimmy Kvist, sin hjälp med att skyffla bort överflödig snö med sin maskin här nedan. Du når honom på 0768425990

snoskottning_jimmy640
Foto; Jimmy Kvist

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet