Laddar

23
feb

  • 23 februari, 2016

Är du turist i Laholm?

”Skinnatrollet” är på plats på Parkens Dag och välkomnar alla barnen. Foto; Carl Stridsberg, lovelaholm.se

Våren är här snart och då kommer Laholm, den lilla staden med de många konstverken visar upp sig från sin vackraste sida. Med grönskande alleér, blomstersprudlande oaser, med böljande vågor på Lagan där vår egen lilla ångbåt tuffar fram och en av Sveriges vackraste lilla stadsparker tar staden emot sina medborgare och turister med öppna armar.

I år är det ”Parkens Dag” i vår vackra Stadspark på självaste Nationaldagen, den sjätte juni. Då firar LoveLaholm.se sin två-års dag eftersom hemsidan lanserades den sjätte juni  2014. Vi kommer att finnas där på plats och dela ut ballonger till barnen. Väl mött då!

ParkensDag_2015_Cafe728_02
Stadsparkens eget café. Foto; Carl Stridsberg, lovelaholm.se

Vår sida med ”Dagens lunch” har blivit populär eftersom man enkelt kan nå den med sin mobil och se vad som erbjuds till lunch på de just nu sju restauranger som medverkar. Till våren och sommaren hoppas vi att även Laholms Golfklubb hänger på som de gjorde förra året.

Och ni vet väl om att alla lätt kan lägga till sig själva på LoveLaholm.se? Företag, föreningar, evenemang, sevärdheter, stugor med mera. Gå bara hit; http://lovelaholm.se/lagg-till/ – fyll i era uppgifter, lägg till adress, karta med longitud och latitud och lite fina bilder i liggande format så är ni med. Det bästa är kvar; Det kostar inget!

Välkomna
Team LoveLaholm
Carl & Mattias

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.