Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Båstad Poster av David Thornell

Vi på LoveLaholm.se marknadsför oss så mycket vi kan på olika sociala medier såsom Facebook, Instagram och Google Plus. Det är ju det som gäller i dessa tider för det är där många är. Mest blir det i olika grupper på Facebook.

Det var just på Facebook, i gruppen,  ”Du vet att du är från Båstad om du… ” hittade en rolig poster, eller plansch /affisch som det också kallas ibland. Det är, David Thornell, som skapat en poster och får hjälpa av folk i gruppen att komma på olika besöksmål med mera som ska finnas i textformat på postern. Det är ett väldigt intresse för denna postern därinne i gruppen och det är många som har tips och synpunkter på hur den ska se ut och vad som ska ingå..

Och visst kan det vara himla trevligt att ha en sådan poster uppsatt på väggen på ditt företag? Nu kanske vi i Laholm skulle ha något liknande och då vore det ju lämpligt  att fråga, David, om han ville skapa en sådan kanske? I alla fall kan man nu köpa denna ”Båstad Poster” på nätet. Alla Posters trycks på fotopapper med hög kvalitet men ram ingår ej. Priset för postern när detta inlägg skrivs ligger från 150 SEK till 400 SEK.

BastadPoster440

Här kan du läsa mer och beställa den

 

 

 

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet