Laddar

26
feb

  • 26 februari, 2016

Gör något kul tillsammans på företaget!

En liten uppvärmningsrunda tillsammans är inte helt fel. Foto; Carl Stridsberg, lovelaholm.se

Genom workshops och företagsspel skapar du engagemang och får medarbetare att känna delaktighet med firman. Dessa kan man ju utföra på många olika sätt. Idag är det ju inne att ge sig ut och löpa. Så varför inte göra det tillsammans i Laholm, vid havet eller ute på landet med hela ditt företag?

Running Game är en perfekt aktivitet för då gör ni något fysiskt tillsammans samtidigt som ni löser olika problem och får en kul sightseeing. Man kan ju lägga upp det på olika sätt. Ett sätt är att löpa uppdelade i grupper till tio olika platser i Laholm och på varje plats lösa ett skräddarsytt uppdrag. Detta sker på tid så lagen kommer inte att hinna runt till alla platserna. Nej, här gäller det att skapa en strategi i början och välja vart de vill ta sig.

Uppdraget går i kort ut på att snabbt hitta något i närområdet med hjälp av ledtrådar. Det viktiga är att uppdragen är roliga, unika och tidsbegränsade. Här gäller det alltså att samarbeta bra, lite som i Mästarnas Mästare, när de tävlar i lag alltså. Laget som tillsammans löser flest platsuppdrag vinner äran och eventuellt något pris. Man använder sig av surfplattor som ger uppdragen plus en karta över staden för att orientera sig. Räkna med att det tar ca en timme plus en introduktion på en kvart.. Nu kan du få hjälp med att arrangera detta av ett företag som heter Greenhatpeople. De har specialiserat sig just på att skapa teamwork som är roliga. För det är ju lite jobb med att ordna allt och det är inte alltid man har den tiden.

 

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.