Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Gör något kul tillsammans på företaget!

Brukar ditt företag åka iväg tillsammans med all personal för att göra något kul tillsammans? Det är ju viktigt att skapa ett så bra team som möjligt, som trivs och har kul på och efter jobbet tillsammans då och då.  För då når man också det bästa resultatet i verksamheten.

En liten uppvärmningsrunda tillsammans är inte helt fel. Foto; Carl Stridsberg, lovelaholm.se

Genom workshops och företagsspel skapar du engagemang och får medarbetare att känna delaktighet med firman. Dessa kan man ju utföra på många olika sätt. Idag är det ju inne att ge sig ut och löpa. Så varför inte göra det tillsammans i Laholm, vid havet eller ute på landet med hela ditt företag?

Running Game är en perfekt aktivitet för då gör ni något fysiskt tillsammans samtidigt som ni löser olika problem och får en kul sightseeing. Man kan ju lägga upp det på olika sätt. Ett sätt är att löpa uppdelade i grupper till tio olika platser i Laholm och på varje plats lösa ett skräddarsytt uppdrag. Detta sker på tid så lagen kommer inte att hinna runt till alla platserna. Nej, här gäller det att skapa en strategi i början och välja vart de vill ta sig.

Uppdraget går i kort ut på att snabbt hitta något i närområdet med hjälp av ledtrådar. Det viktiga är att uppdragen är roliga, unika och tidsbegränsade. Här gäller det alltså att samarbeta bra, lite som i Mästarnas Mästare, när de tävlar i lag alltså. Laget som tillsammans löser flest platsuppdrag vinner äran och eventuellt något pris. Man använder sig av surfplattor som ger uppdragen plus en karta över staden för att orientera sig. Räkna med att det tar ca en timme plus en introduktion på en kvart.. Nu kan du få hjälp med att arrangera detta av ett företag som heter Greenhatpeople. De har specialiserat sig just på att skapa teamwork som är roliga. För det är ju lite jobb med att ordna allt och det är inte alltid man har den tiden.

 

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet