Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Hyllningsturnén ”Bowie Experience” från England till Sverige hösten 2016!

Hyllningsturnén ”Bowie Experience” från England är en spektakulär konsertshow med de flesta av David Bowies många megahits som under flera år turnerat för utsålda hus i och utanför England. På scenen som David Bowie får publiken uppleva den röst- och porträttlike artisten och multiinstrumentalisten Laurence Knight tillsammans med musiker och kör av absolut världsklass med låtar som Space Oddity, Starman, Fashion, Life on Mars, China Girl, Rebel Rebel, Golden Years, Modern Life, All the Young Dudes, Lets Dance, Heroes, Fame och Absolute Beginners från en av världens absolut största pop-ikoner.

Laurence Knight (Bowie Experience) 2016. Foto;Lucy Mooney

”Worlds number 1 celebration of David Bowie”
Turnépremiär blir det den 1 november 2016 på Cirkus i Stockholm och totalt besöker turnén 11 av Sveriges stora konserthus runt om i landet. Biljetterna släpps fredag den 5 februari via: bowietribute.se, ticnet.se eller på biljettforum.se. Det blir i en hyllnings och oförglömlig resa i ljud, ljus och bild genom David Bowies år som artist från Space Oddity fram till Let’s Dance.

Turnéplan ”Bowie Experience”:

1/11 Stockholm Cirkus/Skandiascenen

2/11 Karlstad CCC

3/11 Örebro Conventum

4/11 Linköping Konsert & Kongress

5/11 Göteborg Lisebergshallen

6/11 Halmstad Teatern

9/11 Västerås Konserthuset

10/11 Kalmar KalmarSalen

11/11 Norrköping De Geer hallen

12/11 Växjö Konserthuset

13/11 Jönköping Spira

(med reservation för eventuella ändringar) www.besterman.nu

Laurence Knight har bland annat framträtt som David Bowie på den officiella utställningen ”David Bowie Is” på T&A London och på The Royal Albert Hall tillsammans med bland annat The Cure, Roy Wood och Boomtown Rats. Han har vid ett flertal tillfällen medverkat i TV produktioner både på BBC och Sky, och den röst- och porträttlike artisten och multiinstrumentalisten Laurence Knight har turnerat över hela världen de senaste 18 åren.

”Bowie Experienceär en autentiska hyllning till ”The Thin White Duke” och förvånar publiken med häpnadsväckande känsla för detaljer. Showen har gjort stor succé de senaste åren i Europa. På scenen som David Bowie får publiken uppleva den röst- och porträttlike artisten och multiinstrumentalisten Laurence Knight tillsammans med musiker och kör av absolut världsklass med låtar som Space Oddity, Starman, Fashion, Life on Mars, China Girl, Rebel Rebel, Golden Years, Modern Life, All the Young Dudes, Lets Dance, Heroes, Fame och Absolute Beginners.

Läs mer: www.bowietribute.se

Video (Youtube) via: https://www.youtube.com/watch?v=JIY95XJZ4iM

BESTERMAN AB 2016

Producent: Peter Besterman, Besterman AB peter@besterman.nu

werecki promotion company – Promotion mot Press, Radio, Ny media och TV. Projektledning och rådgivning i samband med skivreleaser, teaterpremiärer, konserter, turnéer och krogshower. Promotionturneér, pressdagar med både internationella som nationella artister inom musik, teater och nöjesbranschen.

Besök oss gärna även på: www.werecki.com

Rickard Werecki Lycknert
telefon: 0707-178008

 

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet