Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Sol, vind och vatten är det bästa som jag vet!

Att det finns en otrolig mängd energi att få ut av solen är ju ingen hemlighet och man behöver bara kolla in sitt eget villatak så ser man det. Det plåttak jag själv lagt för ca 15 år sedan och som var målat med någon svart färg, har solen bränt på solsidan, så hårt att alla den svarta färgen är borta och aluminiumet som taket är tillverkat av, lyser fram.

Foto; pixabay.com

Så vi har nu funderat på att i samband med ommålning av taket, även installera solpaneler,  för att ta vara på alla denna gratis energi som vår närmaste stjärna överöser oss med.

Ahlataket728
Foto; Carl Stridsberg, lovelaholm.se

Utbudet av solpaneler, solceller och andra sol- & vindkraftsprodukter har ökat enormt de senaste åren och priserna har ju även gått ned en del allteftersom alltfler människor inser vilka fördelar det har att äga sådana produkter. Själv är vi ju inte så insatta i allt vad som finns eller vad vi ens behöver så vi har kollat in lite produkter och de tips och råd man kan få på LegoElektronik´s webbplats där man även kan beställa en himla massa olika bra tillbehör. De erbjuder även andra produkter som kök- och vitvaror, varmvattenberedare, vattenpumpar, gasol och mycket annat man har nytta och glädje av i sitt hem.

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet