Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Vårbild med vitsippor

Våren har kommit av sig lite som den brukar göra i april. Rätt som solen skiner och det blir varmt och skönt så snöar det! Men naturen låter inte hejda sig utan nu brister det knoppar och slår ut i naturens eget vårskrik a la, Ronja Rövardottir..

Foto; Anders Malherbes Jensen

Den här vackra vårbilden på vitsippor har Anders Malherbes Jensen, fångat med sin kamera nära smedjan, Fylleån, i Halmstad.

Anders, driver bland annat den populära gruppen, “Du vet att du är från Laholm om …” på Facebook, som just nu idag har exakt 2222 medlemmar. Det är en grupp för Laholmsnostalgi och är till för alla som har någon anknytning till Laholm, eller bara gillar Laholm i allmänhet. Kika in idag för här får man lära sig mycket om gamla tider i Laholm och många fina minnen delas med glädje med andra med hjärta för bygden, likt oss på LoveLaholm.se

Stort tack för du ville dela din fina vårbild med oss här på LoveLaholm.se, Anders! 

Kajakpaddling

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet