Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Cykla med Korpen alla dagar 2016!

Cykla med Korpen alla dagar 2016. Cykla när du vill, köp ditt startkort i informationsdisken på Maxi Mellbystrand eller Fyrkanten i Vallberga alla dagar från kl 9-21.

Foto; Antranias, pixabay

Cykla med Korpen alla dagar 2016. Cykla när du vill, köp ditt startkort i informationsdisken på Maxi Mellbystrand eller Fyrkanten i Vallberga alla dagar från kl 9-21. Startkortet finns även att köpa på söndagar vid vandrarhemmet (Tivolivägen 4) Inlämning söndagar mellan kl 09.30-11.00 eller postlådan under veckan på Tivolivägen 4, Korpens kansli. Utlottning varje söndag med 1:a, 2:a och 3:e pris. Mera information samt vinstlista finns på hemsidan, se den blå knappen till vänster med texten ”Mer information”.

Pris
Biljetter; 20 SEK

Kontakt
Mob. 070-4957439
Hemsida; http://www.laget.se/engelaholm

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet