Laddar

13
maj

  • 13 maj, 2016

Halland först i hela landet med fiber till alla hushåll!

Ropen skalla, bredband åt alla! Även åt oss på landet. Foto; pixabay

Det är företaget IP Only som vann Hallands bredbandsupphandling i konkurrens med ett annat företag, jag kan gissa vilket.. Henrik Ringmar, som är VD på IP Only, säger att de ska inrikta sig på oss folk på landsbygden inklusive fritidshus och företag! Det verkar alltså som vi går ”Strålande tider, lysande tider” till mötes, vi landsbygdsbor vad det gäller bredbandsutbyggnaden och fiber in i våra gårdar och stugor! Region Halland är med och satsar mellan 100-150 miljoner kronor. Summor som kan verka stora men som i sammanhanget är ganska små. Bredband har ju blivit allt viktigare och är idag lika viktigt som vägar och framdragen elektricitet. Det är helt enkelt framtiden man bygger ut och klok är den man eller kvinna eller båda, som låter dra in fiber även om summan kanske hamnar runt 20 000 kr. Det är pengar som man snart tjänar in och som även höjer ens fastighets värde inför framtida försäljningar.

Vag_rapsfalt1200x800
Bredband har ju blivit allt viktigare och är idag lika viktigt som vägar! Foto; pixabay

Vi på LoveLaholm.se tackar er kloka män, Henrik Ringmar, vd på IP Only, och Mats Eriksson ( M ) Region Halland, för att ni som man säger på ryttarspråk, visar framförhållning och sätter ner fötterna stadigt på jorden genom att ha skrivit på ett avtal mellan er som ger alla oss som tror på bredband för alla, speciellt i Ahla, hopp och tillförsikt inför åren som ska komma!

 

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.