Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Annonsera helt kostnadsfritt på LoveLaholm.se!

Laholms Kommun använder sig ju förutom av sin hemsida Laholm.se även av Magasin Laholm och sin nylanserade VisitLaholm. Att synas i magasinet och på sajten kostar ju en del för företag inom turismbranschen. Vi på LoveLaholm.se vill precis som dessa båda medier ta fram det bästa som Laholm kan erbjuda sina medborgare och turister.

Foto; pixabay.com

Vi ser oss själva som ett komplement till kommunens satsningar som ju till största delen finansieras via skattemedel och Magasin Laholm, som är annonsfinansierad men samarbetar med kommunen. LoveLaholm.se är ett helt privat och egenfinansierat projekt och sajten är egenkodad med avancerade funktioner, mobilanpassad och användarvänlig med ljusa rena sidor. Vi gillar det ljusa, ogillar det mörka. Det är också lättare för äldre och synsvaga att ta del av information där svart text ligger på vit bakgrund. För företag inom restaurangbranchen erbjuder vi förutom en presentationssida även en koppling till deras dagliga meny i form av ”Dagens lunch”. I dagsläget medverkar nio restauranger där några har lagt in hela sin veckomeny, några väljer att bara lägga in sin Söndagsmeny, som Strandpensionatet. Företaget kan själv göra kopplingen till den dagliga menyn inne på vår sida. Vi välkomnar fler restauranger att medverka. Dagens lunch, liksom allt på sajten är alltså helt mobilanpassat så du kan se vad restaurangerna erbjuder för meny var du är där du har en smartphone med dig.

Annonsera helt kostnadsfritt
Den stora skillnaden mellan kommunens sajt och magasinet är att det är helt gratis att annonsera hos oss. Vare sig det gäller ett företag, en förening, ett evenemang, dagens lunch, någon sevärdhet, eller om du vill hyra ut din stuga så annonserar du alldeles gratis. Det är vi ensamma om att erbjuda! Så varför inte passa på att medverka på vår hemsida också? Vi har en ständigt ökande besökstrafik så chansen att din annons ska generera fler kunder är stor. Och då du ju inte betalar en enda krona är ju varje kund en ren vinst.

Så välkommen att lägga till ditt företag, förening, din stuga, något evenemang eller sevärdhet här;
Lägg till annons gratis!

Företag som medverkar på LoveLaholm.se idag
Här är de företag som medverkar idag. Välj bransch genom att filtrera på innehåll via de blå knapparna med branch-kategori ovan.
Företag på LoveLaholm.se

Facebook & Twitter
LoveLaholm.se finns även på de sociala medierna förstås. Det mesta som läggs in på sajten och inlägg som skrivs på vår blogg delar vi på dem, vilket gör att ännu fler hittar din annons!
Här hittar du vår Twittersida          Här kommer du till vår Facebook-sida.

Besök gärna vår systersajt också, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet