Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Händer i sommar för ungdomar i laholms kommun!

I år har Laholms Kommun slagit på riktigt stort för att fixa aktiviteter för våra unga medborgare. Ett jättefint initiativ som verkligen behövs. I hela tio veckor kommer det finnas en mängd aktiviteter för unga på högstadiet och gymnasiet att välja på.

Foto; pixabay

Från klockan 13.00 och framåt erbjuder kommunen aktiviteter som parkour, vattenlek, cricket, matlagning, dans, sång och teater. Målet är att det ska finnas flera parallella aktiviteter om dagen, så att alla hittar just som passar en bäst! Har någon behov av speciellt stöd eller kanske särskilda anpassningar så kan man kontakta ansvarig arrangör för mer info kring det!

Det kommer att finnas både aktiviteter att anmäla sig i förväg till och drop-in-aktiviteter. Man körde igång redan den 13 juni med mycket saker som är relaterat till fotbolls-EM, både titta på fotboll och spela fotboll. En gång i veckan under hela sommaren kan ni komma och grilla vid Glänninge på kvällen och Citygården (fritidsgården på Altona) kommer att hålla öppet några kvällar i veckan. Förutom alla de aktiviteter som kommunen står för finns ett brett utbud av föreningsaktiviteter och evenemang som alla kan ta del av.

Ungdomar_pa_vag_joggar_stadsparken900
Foto; Carl Stridsberg

Programmet kommer också att uppdateras och fyllas på under våren/sommaren och finnas digitalt på www.laholm.se/sommar.
Här kan du se hela programmet!

Här kan du anmäla dig!

 

Evenemang året om på LoveLaholm.se!
I Laholm händer det mycket – vi lägger upp så mycket vi hinner med. Se Evenemang just nu här! Hjälp oss gärna med att sprida vad som händer i Laholm. Vi är glada för all hjälp vi får. Och det behöver inte alls vara från företag bara. Det går lika bra om du är privatperson eller någon förening. Registrera ett evenemang genom att fylla i vårt webbformuläret här!

Tusen varma tack i förhand! 
Team LoveLaholm
Carl, Mattias & Rebecka

Besök gärna vår systersajt också, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet