Laddar

13
jun

  • 13 juni, 2016

Sökes – Klasslärare årskurs 2 till Ahla skola!

Studerande flicka i gröngräset. Foto; pixabay

Nu söker man alltså en lärare vars främsta arbetsuppgift blir att undervisa klass 2. Till hösten kommer man att ha ett samarbete från F-3 samt fritids och här ingår den som får jobbet som en viktig del i arbetet med att utveckla det pedagogiska arbetet. Skolan har fyra klasser, F-3, och vi är nu ca 80 elever och 10 anställda.

Kvalifikationer
Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i åk 2.Som person ska du tycka om att samarbeta, vara flexibel och positiv.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid

Tillträdesdag
2016-08-10

Upplysningar
Gisela Berg Rudolfsson
Rektor tnf, 0703-204 476

Läs mer här! 

 

Evenemang året om på LoveLaholm.se!
I Laholm händer det mycket – vi lägger upp så mycket vi hinner med. Hjälp oss gärna med att sprida vad som händer i Laholm. Vi är glada för all hjälp vi får. Och det behöver inte alls vara från företag bara. Det går lika bra om du är privatperson eller någon förening. Registrera ett evenemang genom att fylla i vårt webbformuläret här!

Tusen varma tack i förhand! 
Team LoveLaholm
Carl, Mattias & Rebecka

Besök gärna vår systersajt också, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.