Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Sommarkortet 2016 – säljstart 1 juni

Den 1 juni var det säljstart för Hallandstrafikens populära Sommarkort. De kommer dessutom dela ut en extra gåva i begränsad upplaga till de första som köper Sommarkortet. I år har man sänkt priset till 650 kronor (725 kr 2015) och har dessutom tagit fram ett specialdesignat kort för att få en härlig sommarkänsla.

Foto/Källa; Hallandstrafiken

Med Sommarkortet kan Hallandstrafikens resenärer resa obegränsat på alla bussar och tåg i Halland, inklusive Västtrafiks bussar i Kungsbacka kommun, mellan den 15 juni och 15 augusti. För bara 650 kronor kan man enkelt röra sig fritt i Halland under två månader, både lokalt inom staden eller till stranden och andra sommarplatser.

– ”Sommarkortet är mycket populärt bland våra resenärer under sommaren. Oavsett om man arbetspendlar eller är turist innebär Sommarkortet stora möjligheter att resa i Halland till ett mycket förmånligt pris. Vår förhoppning är så klart att fler ser fördelarna med att resa kollektivt och fortsätter att resa med oss även efter sommaren”, säger Yasmine Möllerström Henstam, Kommunikations- och Marknadschef på Hallandstrafiken.

Sommarkortet_Hallandstrafiken1000

Det är sjätte året i rad som Hallandstrafiken erbjuder Sommarkortet och försäljningen har ökat för varje år. 2015 ökade försäljningen av Sommarkortet med 12 procent jämfört med 2014 och försäljningen har ökat med hela 136 procent sedan starten 2011. Sommarkortet finns att köpa i Hallandstrafikens kundservicebutiker och hos våra återförsäljare i Halland. Det går även att köpa Sommarkortet på vår hemsida och från den 15 juni även ombord på bussarna.

OM Hallandstrafiken AB
Hallandstrafiken AB ägs av Region Halland och omsätter cirka 900 miljoner kronor om året. 2015 gjordes 16,9 miljoner resor på våra bussar och tåg. Resandeutvecklingen i Halland är positiv och sedan 2006 har resandet ökat med 54 procent. Huvudkontoret finns i Falkenberg.

 

Evenemang året om på LoveLaholm.se!
I Laholm händer det mycket – vi lägger upp så mycket vi hinner med. Hjälp oss gärna med att sprida vad som händer i Laholm. Vi är glada för all hjälp vi får. Och det behöver inte alls vara från företag bara. Det går lika bra om du är privatperson eller någon förening. Registrera ett evenemang genom att fylla i vårt webbformuläret här; https://lovelaholm.se/lagg-till/

Tusen varma tack i förhand!
Team LoveLaholm
Carl, Mattias & Rebecka

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet