Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Vilken sång är tidernas bästa sommarlåt?

Vi på LoveLaholm.se har gjort vårt val till tidernas bästa sommarlåt. Det blir ”In The Summertime” med, Mungo Jerry! Ni som är lite till åren komna minns säkert hur den gick som landsplåga.

Och för min del kvittade de hur mycket de spelade den på discot eller i radion. Man bara älskade den. Den blev liksom synonymt med sommaren, de härliga baden i havet, de sköna sommarkvällarna vid grillen. De romantiska stunderna med sin flickvän på stranden, ja, listan kan göras längre. Alla gick och nynnade på den, det var helt galet.. Då, på den tiden när den kom ut fanns det ju inga smartphones, inga datorer, inget Internet, ingen Spotify. Det var transistorn som gällde. Och det märkliga är att än idag tycker jag den är bäst. Mycket bättre än allt annat i sommarlåtsväg ….

Lyssna & Njut!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet